Erekció egy 50 éves férfiban: hogyan lehet javítani a potenciát?

potencia csökkenése 50 év után

Az erekció 50 év után a férfiak túlnyomó többségénél módosulhat, sajnos, nem jó irányba. A kor „lenyomata" érezteti magát, de nem a megélt évek az egyedüli erekciós zavarokhoz vezető tényező.

Az erősebb nem bármely képviselője, életkorától függetlenül, vonzó akar lenni partnere számára, és egy intim terv bármilyen „tévesztése" súlyos pszichés traumaként jelenik meg, amely ritkán marad utólagos nehézségek nélkül.

Az életkor előrehaladtával csökken az erekció, csökken a szexuális vágy, a szexuális kapcsolat időtartama sok kívánnivalót hagy maga után. Ebben a tekintetben sok ötven éves férfi keresi a választ arra a kérdésre, hogyan lehet javítani az erekción?

Nézzük meg az erekciós képesség csökkenésének okait ötven éves korban, és azt is megtudjuk, mi segít helyreállítani a férfi erőt?

Impotencia és 50 éves kor

Nem állítható teljes bizonyossággal, hogy minden 51 éves vagy annál idősebb férfinak szexuális problémái lesznek. Csak arról van szó, hogy ezekben az években az erősebb nem testében az életkorral összefüggő változások figyelhetők meg, a tesztoszteronszint csökken. Ennek megfelelően a 40 és 52 éves erekció jelentősen eltér.

A férfi erők nagyszámú káros tényező hatására csökkennek. Megjegyzendő, hogy ennek elsősorban a férfiak vérének tesztoszteronszintje az oka. Az orvosok megjegyzik, hogy 30-35 éves korban a hormon koncentrációja csökken, és az 50 éves életkor kritikus jellé válhat.

Évről évre csökken az erek működőképessége, az érfalak elveszítik korábbi rugalmasságukat és rugalmasságukat, kóros elváltozásokon, szerkezeti károsodásokon mennek keresztül. Ennek eredményeként a vérkeringés megzavarodik, és nincs messze az impotencia.

Ezenkívül ritka, hogy az erősebb nem bármely képviselője 53 évesen nem rendelkezik krónikus betegségekkel, amelyek negatívan befolyásolják a férfiak merevedési képességét.

Nézzük meg a merevedési zavarok leggyakoribb okait 50 év után:

 • Helytelen életmód, különösen alkoholfogyasztás, dohányzás, droghasználat, alacsony fizikai aktivitás. Valamint a fizikai aktivitás hiánya, a túlsúly.
 • Pszichológiai problémák. Mint már említettük, egy „gyújtáskihagyás" az ágyban más nehézségekhez vezethet, amelyek határozottan befolyásolják az erekció minőségét.
 • Különféle szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, bármilyen típusú cukorbetegség, pénisz vagy kismedencei szervek sérülései, sclerosis multiplex, érrendszeri betegségek és egyéb betegségek.

A krónikus betegségek kezelésére egy 54 éves férfi gyógyszereket szed, amelyek mellékhatásként jelentősen gyengíthetik a nemi erőt, ami intim problémák egész sorához vezethet.

A statisztikák azt mutatják, hogy az impotencia nemcsak az 55 éves férfiakat érinti, hanem a szép nemet is. Krónikus betegségek és egészségtelen életmód, túlsúly - mindez a nők libidójának csökkenéséhez vezet.

A potencia és az erekció javítása: tippek és trükkök

Az erősebb nem képviselőinek szexuális erejének helyreállítása az ok feltárásával kezdődik, amely provokáló tényezőként működik. Ha ezt a tételt figyelmen kívül hagyják, akkor egyetlen hatékony és erős gyógyszer sem segít visszaadni a jó felszállót.

Ezért mindenekelőtt ajánlatos orvoshoz fordulni, megvizsgálni a férfiak merevedési képességét rontó patológiák jelenlétét. Például, ha cukorbetegségben normális cukorszintet ér el, akkor az erekció minősége javul.

Amikor a prosztata gyulladásos folyamatai kiegyenlítődnek, idővel a szexuális erők teljes mértékben visszatérnek. Így a kezelés a kóros kudarc elsődleges forrásától függ.

Általánosságban elmondható, hogy az impotencia kezelése a következő irányokba irányulhat:

 1. A probléma "eredeti forrásának" kezelése, tüneti terápia emellett javasolt, hogy a férfi rendszeres intim életet élhessen.
 2. Az étrend-kiegészítők kijelölése, amelyek növelik az immunállapotot, kompenzálják az ásványi anyagok és vitaminok hiányát, pozitívan befolyásolják a szervezet egészét.
 3. Hormonpótló terápia javasolt olyan esetekben, amikor a páciens vérében rendkívül alacsony a tesztoszteron szint.
 4. Gyorsan ható gyógyszerek, amelyek befolyásolják a véráramlást, aminek következtében a pénisz erőssé és rugalmassá válik. Nem befolyásolják az okokat, átmeneti hatás és viszonylag elhúzódó hatás jellemzi.
 5. Fizioterápiás eljárások. Ide tartozik a magnetoterápia, az iszapterápia, az ásványi fürdők és még sok más.

Az erekció javulása bármely életkorban várható, és 56 évesen sok férfi szexuálisan aktív marad. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el, hogy a gyógyszeres terápia mellett az életmód korrekciója sem kis jelentőséggel bír.

Fontos további szabályok a jó kelő számára: kiegyensúlyozott étrend, testmozgás, minden betegség (még a megfázás is) időben történő kezelése.

Erekciós gyógyszerek

Amikor egy férfi rájön, hogy az erekciója romlott, szinte azonnal azon gondolkodik, melyik tablettát vegye be? És ez nem szokatlan, de 57 évesen nem minden gyógyszer fog működni.

Sok gyógyszernek számos ellenjavallata van, és bizonyos felnőttkori betegségek hátterében történő bevételük nemcsak mellékhatásokkal, hanem bizonyos szövődményekkel is jár.

Az erekció minden eszközét az alkalmazástól függően osztályozzák. Leggyakrabban a férfiak inkább tablettákat szednek, mivel ez a legkényelmesebb módja. De a gyógyszereknek van egy másik felszabadulási formája is.

Például a húgycsőbe juttatott gyógyszereket a húgycsőbe fecskendezik, 10 percig fejtik ki hatásukat, és körülbelül egy órás hatás jellemzi őket. Ez az idő elegendő egy teljes értékű szexuális kapcsolathoz.

A következő gyógyszerformák léteznek:

 • Az injekciókat a pénisz barlangos testébe adják. A hatás 5-10 perc múlva figyelhető meg. Mellékhatások: fájdalom a gyógyszer alkalmazása során, viszketés, égés, fájdalom szex közben. Orvos írja fel őket.
 • A helyi cselekvés eszközei. Ide tartoznak a különféle krémek és gélek. Talán ez a legbiztonságosabb módja az erekció helyreállításának 58 évesen. A gyógynövény összetételének köszönhetően a gyógyszer nem okoz mellékhatásokat.

A szintetikus eredetű eszközök kiválasztásakor mindig emlékezni kell az „érme hátoldalára", különösen a gyógyszer használatából eredő lehetséges károkra. És akkor már nem a lomha erekció lesz a legnagyobb probléma a férfiak számára.

59 évesen népszerűek az olyan étrend-kiegészítők, mint az Ogoplex, az Ali Caps, az Inforte, a Yarsagumba és más kiegészítők. Lassan fejtik ki hatásukat, de kumulatív hatásuk van, lehetővé téve a jó erekció fenntartását a gyógyszerek abbahagyása után is.

A sport, mint az erekciós funkció javításának módja

Ha egy férfinak intim problémái vannak, bármelyik orvos azt mondja, hogy a sport a terápia szerves része. Az aktív mozgás során a szervezetben felgyorsul a vérkeringés, a lágyszövetek több oxigént kapnak, a súlyfelesleg elveszik, ami a férfiaknál felnőttkorban gyakran megfigyelhető.

Nem szükséges kimeríteni magát az edzőteremben végzett edzésekkel, mivel vannak speciális komplexek, amelyek célja a szexuális erő helyreállítása otthon. A lényeg az, hogy minden nap edzz 20-30 percet.

Természetesen a folyamat viszonylag hosszú ideig tart, mivel az izmoknak időre van szükségük az erősödéshez és a helyreállításhoz.

Vegyünk néhány hatékony gyakorlatot érett férfiak számára:

 1. – Mozgás a fenéken. A férfinak ülnie kell a földön, ki kell egyenesítenie a lábát úgy, hogy a sarka egy kicsit feküdjön a padlón. Ezután mozgatnia kell a fenékét, előre haladva. "Sétáljon" legalább 5 métert egy edzés során.
 2. Gyakorlat "Kerékpár". A férfi lefekszik egy sík felületre, felemeli a lábát, majd kerékpározást imitál. Kezdje rövid edzésidővel, fokozatosan növelve 7-8 perces folyamatos vezetésre.
 3. Feküdj a padlón, hajlítsd be a térdedet, tedd a sarkaidat a síkon. Mély lélegzetvételnél emelje fel a medencét, kilégzéskor lejjebb. Ismételje meg a lehető legtöbbször.

A fent felsorolt gyakorlatok hozzájárulnak a vér normalizálásához, erősítik a medencefenék izmait, ami pozitívan befolyásolja a férfiak potenciáját és erekcióját.

A speciális spray-k segítenek felgyorsítani a férfi erő visszatérésének folyamatát. A gyógyszer egyedisége abban rejlik, hogy hatékonysága nem függ az életkortól. Lenyűgöző eredmény vár a fiatal és érett férfiakra.